29.09.2022

До команди «Рятуємо життя» доєднався видатний італійський юрист

Керівний орган гуманітарного проєкту бізнесів SCM Ріната Ахметова «Рятуємо життя» поповнився ще одним висококласним фахівцем. До Програмної ради ввійшов знаний юрист, професор права Фабіо Марацці. Таким чином ініціатива посилить своє представництво серед міжнародної спільноти правників, а також зможе більш швидко та ефективно розв’язувати юридичні питання.

Фабіо Марацці - випускник Католицького університету Святого Серця в Мілані, є співзасновником і старшим керуючим партнером BMV Law Tax Finance. Він є експертом у сфері ведення міжнародного бізнесу, міжнародного комерційного права, злиттів та поглинань, транснаціональних корпоративних угод, законодавства ЄС, регулювання інновацій та інтернаціоналізації. Член кількох національних та міжнародних, державних та приватних правлінь та наглядових рад, національних та міжнародних організацій (ASIL, IBA, UIA, ABA), член Асоціації корпоративних юристів (ACC), FICM-MCN – найбільшої транснаціональної незалежної організації з вирішення спорів у світі. Продовжує Марацці й викладацьку діяльність – читає лекції з європейського та міжнародного права.

Італійський правник став п’ятим постійним членом Програмної ради «Рятуємо життя». Крім нього, туди входять директор з футболу ФК «Шахтар» Даріо Срна, експерт з питань металургійної промисловості Хорст Візінгер, експерт із трудових відносин Марія Грімальді та президент France Universités – спільноти ректорів французьких університетів – Мануель Тунон де Лара.

Така потужна команда експертів працює з однією метою – допомогти українцям на прифронтових територіях, вберегти їх від гуманітарної катастрофи. Завдяки діяльності Програмної ради до проєкту залучаються нові донори, партнери, оптимізуються закупівлі, логістика, посилюється представництво організації на міжнародній арені тощо. «Рятуємо життя» допоміг вже сотням тисяч людей у десятках громад, що знаходяться поряд або безпосередньо в зоні бойових дій. Географія та масштаби допомоги продовжують зростати щомісяця.

Media