22.06.2022

GMK Center став інформаційним партнером проєкту «Рятуємо життя»

 

Гуманітарний проєкт бізнесів SCM «Рятуємо життя» й центр експертизи металургії та промисловості GMK Center підписали Меморандум про партнерство. Головна ціль співпраці — інформаційна підтримка проєкту «Рятуємо життя».

Відповідний документ підписали керівник благодійної ініціативи Олександр Вишняков та директор інформаційно-аналітичного центру Станіслав Зінченко. Як зазначено в Меморандумі, його підписано задля встановлення партнерських відносин між сторонами та розвитку довгострокової співпраці, спрямованої на реалізацію спільних проєктів.

Зокрема мова йде про висвітлення силами GMK Center гуманітарної діяльності ініціативи «Рятуємо життя» задля залучення нових партнерів і збільшення можливостей у наданні допомоги українським громадянам, які постраждали від війни.

Інформаційні матеріали про гуманітарну діяльність «Рятуємо життя» відтепер будуть публікуватися на сайті та соціальних мережах GMK Сenter. Також центр допоможе в поширенні інформації про діяльність гуманітарного проєкту та необхідність його підтримки під час публічних подій, міжнародних конференцій серед галузевої та професійної спільноти тощо. Представники GMK Сenter братимуть участь у заходах та активностях, що спрямовані на залучення та реалізацію допомоги.

Як зазначив Олександр Вишняков, керівник проєкту «Рятуємо життя», таке партнерство дасть нагоду ще більше привернути увагу до гуманітарних проблем, з якими стикаються сотні тисяч українців, а також знайти нових партнерів для фінансування програм гуманітарної ініціативи.

Media