15.04.2022

Допомагаємо тисячам українців: Міністерство інфраструктури України висловлює подяку гуманітарному проекту "Рятуємо життя"

 

Міністерство інфраструктури України висловило подяку гуманітарному проекту "Рятуємо життя". В офіційному листі йдеться про те, що ініціатива допомагає рятувати життя українців у зоні активних бойових дій.

В уряді зазначають, що російські війська також вдаються до звірств та варварських дій. Український Уряд та український народ потребують всілякої підтримки та допомоги для подолання смертей та руйнувань, які російська агресія принесла цивільному населенню та територіям. Зокрема, країна потребує гуманітарної допомоги та благодійних ініціатив. Саме тому Міністерство інфраструктури висловило подяку проекту "Рятуємо життя" за внесок у подолання гуманітарної кризи, спричиненої російською агресією.

У листі зазначається, що Мінінфраструктури продовжить співпрацю з проектом, допомагаючи в управлінні, координації та інформуванні.

Раніше про підтримку проекту заявило Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України. В офіційному листі за підписом віце-прем'єр-міністра Ірини Верещук висловлено подяку ініціативам бізнесів SCM за значний внесок у подолання гуманітарної кризи в Україні.

Media