20.05.2022

Вагомий вклад у подолання гуманітарної кризи: Запоріжжя, Кривий Ріг та Авдіївка подякували гуманітарному проєкту «Рятуємо життя»

Міські військово-цивільні адміністрації Запоріжжя, Кривого Рогу та Авдіївки виказали подяку гуманітарному проєкту бізнесів Ріната Ахметова «Рятуємо життя». Як зазначено в офіційних листах, підтримання ініціативи допомагає рятувати життя українців у регіонах, що потерпають від російського вторгнення.

У зверненнях наголошується, що завдяки плідній співпраці проєкту та влади українці на місцях отримують благодійну допомогу, якої потребують найбільше — лікарські засоби, харчові продукти та інші речі. Усе це вкрай необхідно для підтримання населення регіонів, що потерпають від наслідків воєнної агресії рф.

Першочергово допомогу від проєкту отримують найбільш соціально-вразливі категорії населення — одинокі матері, діти з інвалідністю, багатодітні сім’ї, вимушені переселенці, а також ті, кого неможливо евакуювати із зони бойових дій. Так, Криворізька громада отримала вже 15 000 продуктових наборів у межах гуманітарного проєкту. Понад 11 тисяч продуктових наборів за два місяці надійшло до Авдіївки. На головний хаб проєкту в Запоріжжі завезено вже понад 650 тонн наборів першої необхідності. Безперебійне постачання допомоги в регіони дасть нагоду уникнути там гуманітарної катастрофи.

Міські військово-цивільні адміністрації виразили подяку за небайдужість команді проєкту «Рятуємо життя» в ці складні часи та висловили сподівання, що подальша плідна співпраця між місцевими органами влади та ініціативою буде продовжена задля подолання гуманітарної кризи.

Нагадаємо, що приблизно 35 тисяч людей уже отримали гуманітарну допомогу в різних містах завдяки проєкту «Рятуємо життя».

Media