26.10.2022

Гуманітарний проєкт «Рятуємо життя» було презентовано на Міланському Трієнале

Нещодавно в Італії відбулася одна із найважливіших культурних подій Європи та світу – Міланська Трієнале. Це виставка світового дизайну та мистецтва, що проходить один раз на три роки. Цього разу на заході міжнародній спільноті була представлена в тому числі й діяльність благодійного проєкту бізнесів SCM «Рятуємо життя». Учасники Трієнале високо оцінили вклад ініціативи у справу запобігання гуманітарної катастрофи на прифронтових територіях України.

Благодійний проєкт був представлений на світовій виставці за підтримки компанії з управлінського консалтингу та бізнес-послуг SHR Italia та його провідного адвоката Джанлуки Спольверато. Вони є донорами «Рятуємо життя» та активно долучаються до промоушену ініціативи бізнесів SCM у світі.

Під час цього важливого заходу були присутні понад 250 осіб – політики, бізнесмени, меценати, активісти, діячі культури та шоубізу тощо. Так, допомогу від ініціативи продуктовими наборами, ліками, речами першої потреби вже отримали понад 280 тис. людей.

Також керівництво проєкту розповіло про перспективні напрямки у роботі «Рятуємо життя». Зокрема ініціатива планує активно долучитися до післявоєнного відновлення України, з акцентом на реабілітацію та підтримку людей – дітей та молоді, ветеранів війни.

Джанлука Спольверато подякував команді «Рятуємо життя» за їх роботу та вклад в нормалізацію життя для сотень тисяч українців. Він зазначив, що разом з SHR Italia підтримують проєкт і будуть робити це й надалі, та закликав усіх присутніх також ставати донорами ініціативи.

Media