01.06.2022

Святкування Дня захисту дітей разом із проєктом «Рятуємо життя»

Кожна дитина має право на щасливе дитинство — з веселощами, обіймами, теплими зустрічами, гучними іграми, подарунками до свята і просто так — без особливого приводу. А дорослі мають подбати про малечу, навіть у найскладніший час. Через війну в Україні багатьом дітлахам довелося зазнати зовсім недитячих випробувань. Саме тому цьогоріч Метінвест організував низку заходів до Дня захисту дітей для переселенців у містах присутності компанії.

До свята для дітей у Кам’янському долучився й гуманітарний проєкт «Рятуємо життя». Він надав смачні подарунки від Agritrade Ukraine, що є Координаційним центром Федерального міністерства продовольства та сільського господарства Німеччини.

Зокрема, на базі ДОК «Лісова казка» молодь Каметсталі й Авдіївського коксохімічного заводу підготувала захопливу розважальну програму для маленьких переселенців. Гості свята сміялися, танцювали та проходили цікавий квест. Щоби підтримати колег із Маріуполя, Авдіївки та Нью-Йорка, на захід завітали генеральні директори підприємств Метінвесту — Дмитро Липпа (Каметсталь) і Віталій Литовка (АКХЗ).

— Попри події в нашій країні, ми даруємо тепло нашим діткам і маємо надію, що літо буде набагато кращим, ніж весна, — безтурботним, повним здоров’я, сонця. І все в наших дітлахів буде добре, — висловив сподівання генеральний директор Каметсталі Дмитро ЛИППА.

Свято закінчилося приємним сюрпризом: усім учасникам подарували набори від Групи Метінвест і гуманітарного проєкту «Рятуємо життя».

Media