25.10.2022

Дарійо Срна закликав клуби Ліги чемпіонів підтримати Україну

Директор з футболу ФК «Шахтар» та амбасадор гуманітарного проєкту бізнесів SCM «Рятуємо життя» Дарійо Срна закликав  футбольну спільноту Європи підтримати Україну. Листи із відповідним зверненням були направлені кожному з 31 учасника нинішнього розіграшу турніру Ліги чемпіонів.

«Рятуємо життя» продовжує активно залучати міжнародну допомогу українцям на прифронтових територіях, в тому числі завдяки своїм амбасадором. Одним з них є колишній гравець, а нині директор з футболу ФК «Шахтар» Дарійо Срна –  видатна постать сучасного європейського футболу. Ще влітку легендарний футболіст підписав меморандум про співпрацю з благодійним фондом Do it together (який є складовою «Рятуємо життя) та ввійшов у його Програмну Раду. Як представник фонду він робить усе можливе, аби залучити допомогу футбольної спільноти України.

Нещодавно в межах своєї діяльності Дарійо Срна закликав кожного з 31 учасника цьогорічного розіграшу Ліги чемпіонів підтримати Україну. У своєму зверненні він запропонував футбольним клубам приєднатися до допомоги на платформі Saving Lives.

«Сьогодні Україна як ніколи потребує підтримки. Тому я звернувся до європейських клубів і впевнений, багато команд не залишаться осторонь і виявлять солідарність з нашими людьми та країною», – підкреслив Дарійо Срна.



Media