03.06.2022

Громади Дніпропетровської та Кировоградської областей отримали гуманітарну допомогу

Шість громад Дніпропетровської та Кіровоградської областей отримали 13,7 тисячі продуктових наборів у межах гуманітарного проєкту «Рятуємо життя», що реалізують Група Метінвест і ДТЕК у координації з Фондом Ріната Ахметова.

Гуманітарний вантаж, що передали до селищ Глеюватської, Лозуватської, Петрівської, Карпівської, Новолатівської та Широківської територіальних громад, складається з продуктів першої потреби. Один набір містить їжу, якою може повноцінно харчуватися протягом тижня доросла людина. Це борошно та крупа, макарони, олія, м’ясні й рибні консерви, цукор та згущене молоко. Допомогу розподілятимуть між соціально незахищеними громадянами та жителями населених пунктів, котрі були вимушені залишити свої домівки внаслідок воєнної агресії РФ.

— Ми маємо достатню кількість сімей, яким сьогодні необхідна підтримка. Також у Глеюватській громаді знайшли прихисток приблизно 200 переселенців, 53 з яких — діти. Тож у найкоротший термін люди, що потребують допомоги, отримають її. Це полегшить життя значній частині місцевого населення в цей складний для нашої країни час, — розповів голова Глеюватської територіальної громади Юрій СЕРГІЄНКО.

Media