22.04.2022

За активну протидію гуманітарній кризі: Донецька ОДА (ОВА) висловила подяку проєкту «Рятуємо життя»

Донецька обласна військово-цивільна адміністрація в офіційному листі висловила подяку проєкту бізнесів SCM «Рятуємо життя». Як зазначили в ОДА (ОВА), завдяки зусиллям ініціативи мешканці Донецької області отримають значний обсяг гуманітарної допомоги.

Зокрема, в область надійшли продукти та інші життєво необхідні речі для підтримання населення регіону, що потерпає від наслідків воєнної агресії росії.

«Ми вдячні за небайдужість у цей нелегкий для нашої країни час обстоювання права української нації на існування, у час, коли рф продовжує широкомасштабне вторгнення в Україну, що є актом агресії та зухвалим порушенням, у тому числі норм міжнародного гуманітарного права», — зазначив у листі голова облдержадміністрації Павло Кириленко.

В ОДА (ОВА) висловили сподівання, що подальша плідна співпраця з проєктом «Рятуємо життя» продовжиться задля подолання гуманітарної кризи в Україні.

Нагадаємо, що в Донецькій області поміч уже отримали жителі Авдіївки та Покровська. Їм було роздано 19 тисяч наборів із продуктами, а також сформовано стратегічний запас міста.

Раніше листи з подяками за допомогу тисячам українців надійшли ініціативі бізнесів від віце-прем’єрки Ірини Верещук і Міністерства інфраструктури.

Media