08.06.2022

Допомогти українцям стало ще простіше: проєкт «Рятуємо життя» відкрив рахунок у PayPal

Гуманітарний проєкт бізнесів SCM «Рятуємо життя» відкрив рахунок у платіжній системі PayPal. Відтепер підтримати благодійну ініціативу «Метінвест» і ДТЕК та допомогти мешканцям прифронтових міст стало ще простіше.

Раніше внески можливо було надіслати тільки через банківські реквізити. Завдяки PayPal процес стане простішим і швидшим, а також вдасться залучити кошти нових донорів, впевнені в «Рятуємо життя». Адже PayPal — це майже 250 млн активних рахунків на 203 ринках та в 56 валютах в усьому світі. Допомогти проєкту тепер можна за посиланням: https://www.paypal.com/paypalme/FundacjaRDR.

Ініціативі за два місяці вдалося зібрати 625 тис. євро. Причому 120 тис. було зібрано завдяки донатам від працівників «Метінвесту» — однієї з компанії-організаторів. Загалом же гуманітарний проєкт підтримали 88 компаній з усього світу — від Європи до Океанії.

Нагадаємо, що понад 65 тис. українців уже отримали допомогу від «Рятуємо життя». Прифронтові міста та громади забезпечуються продуктами, товарами першої необхідності, ліками. А в опорних містах — Запоріжжі, Кривому Розі, Кам’янському, Покровську, Авдіївці — створюються стратегічні запаси на випадок загострення ситуації. Головна мета проєкту — упередити гуманітарну катастрофу в регіоні бойових дій.

Media