26.04.2022

Ліки для українців: Проєкт «Рятуємо життя» розпочинає постачання медикаментів на місця

Проєкт бізнесів SCM «Рятуємо життя» відкриває новий напрям гуманітарної допомоги — закупівлю та постачання ліків і медичного обладнання в постраждалі від війни регіони. Там вони будуть передаватися як у військові, так і цивільні медустанови. На ці цілі вже зібрано майже 140 тисяч євро. Це допоможе врятувати життя і здоров’я тисячам українців.

Завдяки благодійним внескам на рахунок фонду FUNDACJA RAZEM DAMY RADE — DO IT TOGETHER, який є частиною «Рятуємо життя», уже закуплено:

· Рукавички стерильні — 22 050 пар
· Рукавички нестерильні — 4570 пак.
· Катетери — 2520 шт.
· Катетери внутрішньовенні (канюлі) — 10 500 шт.
· Хірургічна нитка — 12 746 уп.

Загалом на суму 137 644 євро. Обладнання буде поставлено у Військовий шпиталь Військово-медичного клінічного центру Південного регіону (м. Запоріжжя) і Кам’янську міську лікарню швидкої медичної допомоги.

Як зазначив керівник проєкту «Рятуємо життя» Олександр Вишняков, постачання медикаментів і матеріалів буде тільки розширюватися — найменуваннями, обсягами та географією.

«Ми плануємо постачати ліки та обладнання в опорні лікарні міст-партнерів нашого проєкту: Авдіївку, Запоріжжя, Кривий Ріг, Кам’янське, Покровськ. Ми тісно співпрацюємо з міськими військово-цивільними адміністраціями і знаємо, що необхідно на місцях. І зробимо все, щоби задовольнити потреби наших лікарів та їхніх пацієнтів. Дякуємо всім, хто і далі допомагає, надсилає кошти для наших благодійних цілей», — підкреслив він.

Media