02.06.2022

При благодійному фонді FUNDACJA RAZEM DAMY RADE — DO IT TOGETHER створено Програмну Раду

У благодійного фонду FUNDACJA RAZEM DAMY RADE — DO IT TOGETHER, що створено для реалізації гуманітарного проєкту «Рятуємо життя», з’явилася Програмна Рада. Вона контролюватиме дотримання загальної концепції роботи ініціативи, узгоджених напрямів фінансування та загальної відповідності вимогам. Також Рада опікуватиметься підвищенням репутації Фонду в європейських країнах і залученням нових донорів.

До новоствореного керівного органу ввійшли два фахові європейські експерти — Марія Грімальді та Хорст Візінгер.

Хорст Візінгер — знаний на весь світ експерт із питань металургійної промисловості. Він є засновником та генеральним директором австрійської компанії Horst Wiesinger Consulting, яка протягом двадцяти років реалізувала понад 100 проєктів у всьому світі. За свою професійну діяльність був президентом і CEO у Voestalpine Industrieanlagenbau, віцепрезидентом ради директорів і CTO в VA Technologies, а два роки тому очолив наглядову раду центру експертизи гірничо-металургійної промисловості GMK Center. Хорст Візінгер має докторський ступінь, який захистив ще у 2000 році в Гірському університеті Леобена.

Марія Грімальді є експертом із трудових відносин. Протягом тридцяти років вона спеціалізується на відносинах із промисловими та профспілковими організаціями, веденні переговорів та управлінні корпоративними ризиками. Марія Грімальді є членом адміністративного комітету Фонду двосторонньої солідарності Сектору гігієни довкілля Національного інституту соціального забезпечення (INPS, Італія). Має ступінь в галузі права, кваліфікації консультанта з питань праці та експерта з управління кризовими ситуаціями в бізнесі.

Програмна Рада підвищить ефективність роботи благодійного фонду та ініціативи загалом, що дасть змогу надати допомогу ще більшій кількості українців.

Media