12.07.2022

Розповісти Європі правду і залучити допомогу: проєкт «Рятуємо життя» презентували на міжнародній конференції

Проєкт бізнесів SCM «Рятуємо життя» презентували на спеціалізованій конференції в Італії HR SMART PLACE FOR UKRAINA. Гуманітарну ініціативу представляла член її Програмної Ради, експерт із трудових відносин Марія Грімальді. Вона розповіла представникам великих європейських компаній про страждання і руйнування, які принесла розв’язана росією війна та допомогу, що отримують люди завдяки Метінвест, ДТЕК та бізнесів-донорам.

Основною темою заходу була правова культура праці та соціальна відповідальність. В роботі конференції брали участь близько півсотні учасників – представників таких великих європейських компаній, як Pittini, Roncadin S.p.A., Group Bouvard, Ilcam s.p.a., HHLA PLT Italy Srl.

Марії Грімальді під час своєї презентації наголосила на катастрофічній ситуації в Україні, спричиненою війною. Мирні, особливо у прифронтових регіонах, стикаються с чисельними проблемами – зокрема відсутністю харчів і ліків. За таких умов робота гуманітарних проєктів, зокрема «Рятуємо життя», допомагає не допустити гуманітарної катастрофи у десятках населених пунктів.

«Наш проєкт вже підтримали 82 компанії зі всього світу. Важливо зазначити, що саме з Італії нас підтримує найбільша кількість компаній. І впевнена, кількість охочих допомогти по всьому світу тільки зростатиме», – підкреслила член Програмної Ради.

 

Медіа

Media