09.03.2023

Тисячі ветеранів комбінату «Каметсталь» отримали допомогу від «Рятуємо життя»

Проєкт бізнесів SCM «Рятуємо життя» продовжує надавати гуманітарну допомогу мешканцям прифронтових регіонів. В тому й числі підтримувати людей, які багато років свого життя працювали на підприємствах компанії. Нещодавно ветерани комбінату «Каметсталь» Групи Метінвест (м. Кам’янське Дніпропетровської обл.) отримали чергову партію продуктових наборів від ініціативи.

Як зазначають у Метінвесті, який є одним з реалізаторів «Рятуємо життя», колишні металурги й коксохіміки як ніколи потребують уваги та підтримки. Тому вони систематично отримують допомогу від проєкту. Торік ветерани «Каметсталі» отримали понад 10 тис., а співробітники компанії в Кам’янському – 22 тис. продуктових наборів від гуманітарної ініціативи. Нинішня партія допомоги – це ще понад дві тисячі пакунків із харчами тривалого зберігання. Туди входить борошно, крупи, макарони, цукор, консерви, згущене молоко тощо.

Експрацівники підприємства високо цінують таку допомогу.

«Я понад 40 років працювала на підприємстві. І дуже приємно, що про нас турбуються навіть на заслуженому відпочинку. Вже вкотре Метінвест надає нам гуманітарну допомогу, яка сьогодні дуже важлива для кожного з нас. Щиро дякуємо за підтримку, – сказала ветеран праці комбінату Лідія Ярош.

Усього ж за рік роботи проєкту допомогу від нього отримали понад 420 тис. людей в 70 громадах. А її масштаби та напрямки постійно зростають.

Media